Vernevelapparatuur in de huisartsenpraktijk en voor uw patiënten 

Een partner die uw praktijk begrijpt, die weet wat u nodig heeft om uw patiënten de beste verneveltherapie voor te schrijven. Bij die leverancier vindt u écht toegevoegde waarde.

De kenmerken van onze verneveltherapie

  • totaalpakket vernevelaars, van de eenvoudige tot en met de spécialité, waaronder de i-Neb, inclusief het leveren van bepaalde vernevelmedicatie zoals antibiotica;
  • landelijke dekking;
  • vaste accountmanager;
  • vernevelspecialisten op de afdeling customerservice;
  • snelle levering aan huis;
  • uitgebreide thuisinstructie gebruik en onderhoud;
  • contract met alle zorgverzekeraars;
  • ApotheekZorg levert medicatie.

Korte lijnen

Wij bieden u het voordeel van een vaste accountmanager, uw sparringpartner bij wie u altijd terecht kunt met speciale wensen. Op de afdeling customerservice weten onze vernevelspecialisten daarnaast raad met veel gestelde praktijkvragen over gebruik en medicatie. Ze zijn er voor u en de patiënt.

Uitgebreide instructie

Onze servicemedewerkers en BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die in verneveling zijn getraind, leveren de apparatuur aan huis, indien nodig binnen 4 uur. Bij de levering nemen zij de tijd voor een uitgebreide gebruikers- en onderhoudsinstructie. U vindt bij ons het totaalpakket aan vernevelaars; van de eenvoudige tot en met de spécialité, waaronder de I-Neb.

Leveren medicatie door ApotheekZorg

Bij antibiotica aanvragen bieden we extra service: meeleveren van de medicatie die u voorschrijft. Op de aanvraagformulieren van CF, BE en antibiotica-verneveltherapie staat duidelijk omschreven welke vernevelmedicatie door ApotheekZorg uitgeleverd kan worden. Uiteraard is de keus er om de apotheek van de patiënt zelf te laten leveren.

Verneveling in de huisartsenpraktijk
Daarnaast kunnen we bij u in de huisartsenpraktijk ook vernevelapparatuur en/of verneveldisposables leveren. Denkt u hierbij aan de PARI BOY Classic en vernevelsets met maskers of mondstukken.