Unieke verneveltherapie

Een leverancier die uw praktijk begrijpt, die weet wat u nodig heeft om uw patiënten de beste verneveltherapie voor te schrijven. Bij die leverancier vindt u écht toegevoegde waarde. Een pluspunt dat zich overigens niet beperkt tot verneveltherapie. Bij Westfalen Medical vindt u al uw respiratoire therapieën onder hetzelfde dak, inclusief uw vaste, benaderbare accountmanager. Dat is uniek.  

De kenmerken van onze verneveltherapie

  • totaalpakket vernevelaars, van de eenvoudige tot en met de spécialité, waaronder de i-Neb, inclusief het leveren van bepaalde vernevelmedicatie zoals antibiotica;
  • landelijke dekking;
  • vaste accountmanager;
  • vernevelspecialisten op de afdeling customerservice;
  • snelle levering aan huis;
  • eigen depot op uw longpoli mogelijk;
  • uitgebreide thuisinstructie gebruik en onderhoud;
  • contract met alle zorgverzekeraars;
  • apotheekZorg levert medicatie.

Eén aanspreekpunt

Een utopie? Absoluut niet. Naast verneveling bieden wij medicinale zuurstof, PAP-therapie en PEP-therapie. Dat schept helderheid en gemak voor u en uw patiënt.

Korte lijnen

Wij bieden u het voordeel van een vaste accountmanager, uw sparringpartner bij wie u altijd terecht kunt met speciale wensen. Op de afdeling customerservice weten onze vernevelspecialisten daarnaast raad met veel gestelde praktijkvragen over gebruik en medicatie. Ze zijn er voor u en de patiënt.

Uitgebreide instructie

Onze servicemedewerkers en BIG-geregistreerde verpleegkundigen, die in verneveling zijn getraind, leveren de apparatuur aan huis, indien nodig binnen 4 uur. Bij de levering nemen zij de tijd voor een uitgebreide gebruikers- en onderhoudsinstructie. U vindt bij ons het totaalpakket aan vernevelaars; van de eenvoudige tot en met de spécialité, waaronder de I-Neb.

Leveren medicatie door ApotheekZorg

Bij antibiotica aanvragen bieden we extra service: meeleveren van de medicatie die u voorschrijft. Op de aanvraagformulieren van CF, BE en antibiotica-verneveltherapie staat duidelijk omschreven welke vernevelmedicatie door ApotheekZorg uitgeleverd kan worden. Uiteraard is de keus er om de apotheek van de patiënt zelf te laten leveren.

Eigen depot op de longpoli

Voor verneveling en PEP is een eigen depot op uw longpoli mogelijk. Kiest u hiervoor, dan geeft u de patiënt de apparatuur direct mee naar huis.

Aanvraagportaal

Al uw therapieën voor respiratoire ziekten vraagt u eenvoudig aan via uw persoonlijk account in ons beveiligde aanvraagportaal. U verspilt geen tijd meer aan vervelend repeterend, foutgevoelig invulwerk.

Meer weten?

Uw toekomstige vaste accountmanager of een van onze vernevelspecialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact op.