Unieke verneveltherapie
U zoekt een leverancier die u echt begrijpt. Die weet wat u nodig heeft om uw patiënten de beste verneveltherapie voor te schrijven. Wij kunnen meer voor u betekenen dan alleen verneveltherapie. Westfalen Medical biedt u alle respiratoire therapieën. Natuurlijk heeft u een vaste accountmanager, dat bespaart u veel tijd.

Het bijzondere van onze verneveltherapie
We leveren een totaalpakket vernevelaars. Eenvoudig tot en met de spécialité, waaronder de i-Neb. We leveren vernevelmedicatie waaronder antibiotica.

Nog een aantal kenmerken;

  • landelijke dekking;
  • snelle levering aan huis;
  • eigen depot op uw longpoli mogelijk;
  • uitgebreide thuisinstructie gebruik en onderhoud;
  • ApotheekZorg levert medicatie.

Ook goed om te weten, we hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Snel antwoord op uw vragen
Uw eigen accountmanager is uw sparringpartner bij wie u altijd terecht kunt. Onze vernevelspecialisten weten raad met veel gestelde praktijkvragen. En ze zijn er voor u en uw patiënt.

Uitgebreide instructie
Onze servicemedewerkers en BIG-geregistreerde verpleegkundigen, leveren de apparatuur bij uw patiënt thuis. Als het moet binnen 4 uur. Zij nemen alle tijd voor een uitgebreide gebruikers- en onderhoudsinstructie.

Leveren medicatie door ApotheekZorg
Wanneer antibiotica onderdeel is van de aanvraag, leveren wij de medicatie die u voorschrijft. Op de aanvraagformulieren van CF, BE en antibiotica-verneveltherapie staat duidelijk omschreven welke vernevelmedicatie door ApotheekZorg uitgeleverd kan worden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de eigen apotheek van de patiënt te laten leveren.

Eigen depot op de longpoli
Voor verneveling en PEP is een eigen depot op uw longpoli mogelijk. Kiest u hiervoor, dan geeft u de patiënt de apparatuur direct mee naar huis.

Beveiligd aanvraagportaal
Al uw therapieën voor respiratoire ziekten vraagt u eenvoudig aan via uw persoonlijk account in ons beveiligde aanvraagportaal. U verspilt geen tijd meer aan vervelend repeterend, foutgevoelig invulwerk.

Meer weten?
Uw vaste accountmanager of een van onze vernevelspecialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.