Ik ga op vakantie en neem mee......mijn vernevelaar.

Onbezorgd van uw vakantie in het buitenland genieten. Dat gunnen wij u van harte. Om die reden informeren wij u graag over onze speciale vakantieservice.

Meestal gaat het prima, maar het zal u maar gebeuren dat uw vernevelaar niet naar behoren werkt of zelfs kapot gaat. Om dat te voorkomen raden wij aan altijd uw reserve vernevelset mee te nemen. De reserve vernevelset wordt door ons altijd meegeleverd in de grijze box. Zodat u in noodgevallen altijd beschikt over een vernevelaar.

Uw vernevelaar wordt aangestuurd door een basisunit. Deze kan in zeldzame gevallen een storing geven. Voor mensen die van ons een eFlow Rapid, I-Neb of Akita hebben, kunnen van ons een back-up voorziening ontvangen.  

Heeft u een compressor die uw vernevelaar aanstuurt en heeft u voor uw vlieg-, trein- of busreis een mobiele vernevelaar nodig? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij verzorgen de back-upvoorziening graag voor u. Geheel gratis! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is minimaal 6 weken voordat u vertrekt uw vakantieplannen aan ons door te geven. Gebruik hiervoor het e-mailadres vernevelaarinfo@westfalen.com

Voor het reisdocument klikt u hier. Deze kunt u zelf invullen en meenemen als u met het vliegtuig gaat.